The bark side
In The Bark Side kunnen de spelers zich uitleven als een hond die alleen thuis is. De frigo plunderen, rondjes rijden op de robotstofzuiger,… zolang je terug op tijd gedraagt als het baasje thuiskomt ! In dit spel krijgt elke speler (willekeurig) tien hondenkaarten van de voorraad (genummerd van 1-12, 5 van elke waarde) op hand.

De startspeler speelt een kaart uit (of een serie van kaarten met gelijke waarde), de spelers proberen hun handkaarten af te leggen door telkens (een) hogere kaart(en) te spelen dan hun voorganger. Kan/wil hij dit niet, dan moet de laagste handkaart worden afgelegd.Wanneer iedereen nog slechts één handkaart bezit, is het bijna uit met de pret en is het baasje onderweg naar huis. De speler die de hoogste kaart speelt ‘wordt betrapt’door het baasje en krijgt drie hondenkaarten als strafpunten. Een nieuwe ronde start, het spel eindigt als iemand zeven verschillende hondenkaarten als strafpunten heeft. Degene met het minste verschillende hondenkaarten op het strafbankje wint het spel !

Dit spel werd geschonken door Korea board games en kan vanaf oktober gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers: 3 - 6
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Speelduur: 30 minuten

Reacties

Populaire posts