Fanhunter: Las Montañas de la Locura - Electric Boogaloo

Que pasa? horen we jullie denken. Inderdaad, de titel is een mond vol, en klinkt .... euhm ... Spaans. Vrij vertaald naar het Engels heet dit spel : FANHUNTER, THE MOUNTAINS OF MADNESS. ELECTRIC BOOGALOO.


In 1930 vertrok een expeditie met de naam Pabodie naar het Antarctisch kontinent om geologische onderzoeken te verrichten. Een deel van de expeditieleden kwamen echter om, en enkele van hen bereikten terug de beschaafde wereld, maar allen hadden een verschrikkelijk psychologisch trauma opgelopen door de ondoorgrondelijke oer-gruwel die ze er hebben meegemaakt.Enkele jaren later, meer precies in de nazomer van 1934, werd de verbinding met de Starkweather-Moore expeditie verbroken. Ze waren in de voetsporen van de eerste expeditie getreden, maar ook dit team verdween van de radar zonder een spoor na te laten.
In 1937 begon een zekere Alejo Crow, een miljonair, een onderzoek naar deze vreemde voorvallen.
Aan boord van het slagschip Gigamesh zit nu de Crow-Yutani expeditieleden, een select groepje van ontdekkingsreizigers en een commando van gekloonde soldaten. Zij moeten nu de duistere creaturen het hoofd bieden die hen op het Poolijs opwachten.


Het doel van het spel is als volgt : de spelers werken samen en proberen de aanvallen van de oer-monsters af te slaan, en ze te vernietigen. De spelers zullen gezamenlijk verliezen indien de monsters het oorlogsschip 'Gigamesh' vernietigen, of indien alle spelers dood zijn.
Alle spelers hebben één gemeenschappelijk doel : het schip verdedigen van de aanvalsgolven van de in totaal 43 monsters.

Dit spel werd geschonken door Edigrafica Games en is vanaf februari te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 1-5
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts