Die holde Isolde

Beste beginnelingen, welkom op de middeleeuwse academie, de plaats waar jullie getraind zullen worden om een ridder te worden. Jij zal de kunst van de steekspelen en toernooien onder de knie moeten krijgen, gevaarlijke opdrachten moeten volbrengen, en jou opleiding moeten verfijnen. Meer nog, je zal de koning moeten dienen, en hem laten zien dat je gevoel hebt voor weldoenerij en galant zijn. Slechts één van jullie zal tot ridder geslagen worden door Koning Arthur, dus het wordt stilaan tijd om te laten zien waartoe je in staat bent !


In Die Holde Isolde zal elke speler de rol aannemen van een schildknaap die de tegenstanders de loef wil afsteken bij de verschillende trainingen en om Chivalry punten te scoren. Om dit doel te bereiken moeten de spelers kaarten trekken gedurende de 6 rondes dat het spel telt. Gebruik de beste kaarten en speel ze op het juiste moment om jou schijf op het trainingsspoor te laten stijgen.


Op het einde van de 6de ronde zal de schildknaap die de meeste Chivalry punten heeft het spel winnen is zal tot ridder geslagen worden door Koning Arthur. Die Holde Isode bestaan uit zowel het basisspel Medieval Academy, waarvan je de review hier kunt nalezen, als de Galantry and Magic mini uitbreidingen.


Dit spel werd geschonken door Schmidt Spiele en is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2-5
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts