Touria

De aandachtige Spiel16 beurs bezoeker zal gemerkt hebben dat Touria zowel te verkrijgen was bij RnR Games als bij Huch! & Friends. We brachten 2 exemplaren mee van de beurs dus met deze kennen jullie alweer een mooie tombola prijs voor ons 8 jarig bestaan in januari.


Het is zover, prinses Tara heeft besloten om niet langer meer alleen door het leven te stappen. Ze wil een man ! En niet zomaar een man natuurlijk. Ze heeft enorm hoge verwachtingen van haar man in spe. Hij moet heldhaftig zijn, en mooie geschenkjes van tijd tot tijd horen daar ook bij. De spelers van Touria - jullie dus - zijn een groep van dappere avonturiers, die het aandurven om het op te nemen tegen draken, om edelstenen op te delven vanuit de behekste mijnen van het land. En van tijd tot tijd zullen jullie zaakjes doen met je toekomstige schoonvader, want de vader van de bruid zal een deftige bruidsschat willen voor de hand van zijn enige dochter.


De ronddraaiende torens die op elke hoek van het speelbord staan zullen de spelers de weg wijzen doorheen het spel. Afhankelijk hoe die torens staan zullen bepaalde acties al dan niet mogelijk zijn. En als je dacht dat enkel de mannen dit spel konden spelen ben je mis. Tara heeft ook nog een zeer knappe broer in het paleis zitten : prins Talan. En hij staat ook te springen om te trouwen. Op naar Touria !


Een kort filmpje over dit spel in het Engels kan je hier bekijken :


Dit spel werd geschonken door RnR Games en Huch! & Friends en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 45 - 60 minuten

Reacties

Populaire posts