Circuit Maze

Nog een éénpersoonsspel van Thinkfun is deze Circuit Maze, waar de techneuten onder jullie aan de slag kunnen gaan met 'spannende' puzzels. Circuit Maze is namelijk een spel waar je puzzels zult moeten oplossen aan de hand van elektrisch stroom.

Jou doel is om de spelonderdelen zodanig juist te plaatsen om een echt stroomcircuit te vormen. Eenmaal het circuit klaar is zullen de verschillende lampjes branden. Als het jou wens is om later ingenieur in de elektriciteit of technieker te worden, dan is dit spel precies wat je zoekt. Maar je dient niet alleen een beetje handig te zijn, een stevige portie hersenkwabben zullen zeker en vast van pas komen. In de doos vinden we 60 verschillende uitdagingen die variëren van gemakkelijk tot heel moeilijk.


In de doos vinden we :
* 1 spelraster
* 60 kaarten met de uitdagingen
* de handleiding
* 21 spelonderdelen bestaande uit 1 stroombron, 3 led lichtjes, 2 rechte stukken, 2 bruggen, 2 dubbele hoeken, 2 T-stukken, 5 hoeken, 1 schakelaar en 3 afstoppers.

En vrees niet voor elektrische schokken. Dit spel is absoluut veilig voor iedereen. Tenzij je het in je bad gaat spelen natuurlijk.
Hier kan je een filmpje bekijken hoe je het spel moet spelen :



Dit spel werd geschonken door HCM Kinzel / Thinkfun en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke
Circuit Maze is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.

Aantal spelers : 1
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 5 tot 30 minuten

Reacties

Populaire posts