Zen Garden

Haal rustig en heel diep adem. Kom tot rust en tot je innerlijke zelf.
Het lijkt wel een aflevering van Ingeborg die één of ander gek standje aan het voordoen is op TV, maar ik heb het hier over Zen Garden, een tuin waar je helemaal 'Zen' van kunt worden. Of net niet ?



Maak prachtige zen tuinen met je vrienden en familie. Maak een uniek landschap door gebruik te maken van tegels die bergen, bossen, water en zoveel meer voorstellen. Je kan alles verlichten door de magische lantaarns die je toelaten om tegels te transformeren en om perfecte patronen te maken. En winnen doe je door als eerste je geheim patroon 2 keer te maken.


Zen Garden zijn eigenlijk 2 spellen in één : het basis spel is snel en gemakkelijk. Tegeltjes moeten passen en worden aan mekaar gepuzzeld, waarbij jij tracht om je patroon op het spelbord te krijgen voordat je medespelers dat doen. Die speler die hier 2 keer in slaagt is de winnaar. Je kan dit doen zonder jokers te gebruiken en met jou speciaal symbool om nog extra punten te scoren.


Spelers die van grotere uitdagingen houden kunnen 'Rock Garden' spelen, waarbij de spelers 12 rotsblokjes ontvangen. Die kunnen ze op overeenkomstige tegels met hun patroon spelen. Als je als eerst al je steentjes kwijt bent, ben je de winnaar.

Dit spel werd geschonken door Mayfair Games en is vanaf augustus te spelen bij Het Geel Pionneke.



Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 25 minuten

Reacties

Populaire posts