Nieuwsbrief The Game Master

Dubbelslag The Game Master

Zeer verheugd is The Game Master dat twee van onze strategische spellen genomineerd zijn voor een expert-prijs. Werd vorige maand nog bekend dat Mombasa genomineerd is voor de Nederlandse Spellenprijs 2017, deze maand werd ook bekend dat Navegador dit jaar meedoet voor de Gouden Ludo. Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor The Colossus en SPIEL'17 dat voor de deur staat!
Je vindt ons in hal 7, stand E-104! Kom gezellig langs!
 

The Colossus:
strategischer én spannender


The Colossus of Rhodes biedt de spelers nóg meer speelplezier. Het blijft een toegankelijk spel, net als Rhodes, maar het biedt meer tactische en strategische opties. Bovendien is het nóg spannender door het dubbele einde, de komst van de tempel en diverse andere ontwikkelingen op het eiland. Kortom: er is veel te ondekken in The Colossus...

Bouwers van de reusachtige Kolossus kunnen profiteren van oplopende beloningen op een lucratieve bonustrack. In de nieuwe Tempel kun je eindelijk échte waardering krijgen voor de ontwikkeling van je landgoed. 25 extra tegels doen hun intrede en brons is een nieuw bouwmateriaal. Tenslottte zorgt het spectaculaire einde voor mooie interactie en spanning in het spel: het spel eindig nu ook als het standbeeld af is.
Schrijf jij historie of blijft de Kolossus een mythe?

Lees meer op onze spelpagina of kom spelen!
 

Kom spelen bij The Game Master


Ga je naar SPIEL'17 in het Duitse Essen (zie foto van vorig jaar), dat aanstaande donderdag begint? Kom dan bij ons langs in hal 7, stand E104. Of je kunt onze spellen natuurlijk ook spelen in Eindhoven op 11 en 12 november tijdens het Spellenspektakel. Daar staan we recht tegenover de entree van het beursgebouw. The Game Master heeft daar weer 100 m2 speelplezier. Tenslotte ronden wij het spellenseizoen af in Antwerpen, met 12 speeltafels tijdens SPEL 2017!
 
Meer info vind je ook in onze agenda.
Story Makers helemaal OK
De aanloopproblemen met het draaiende bord zijn opgelost. De nieuwe oplage van StoryMakers bevat een ronde schijf waar het voetje op gezet kan worden en het bord helemaal goed draait. Heb je nog een oud exemplaar stuur ons een e-mail. Rechts een foto genomen tijdens het spellenfestival. Story Makers was  mateloos populair. Kijk op Facebook.
Mombasa genomineerd voor de Nederlandse Spellenprijs 2017
 
Wij maken plezier!
Bekijk onze facebook pagina voor meer informatie, acties, afbeeldingen en oproepen. Like onze Facebook pagina, volg ons of bekijk filmpjes.

Reacties

Populaire posts