Steam Park

Steampunk in combinatie met een pretpark bouwen, zo kan je best de setting van deze Steam Park beschrijven.
 
De spelers zijn de eigenaars van een fantastisch pretpark aangedreven door stoom. Aan jou om gigantische op steenkool aangedreven attracties te bouwen, en om zo veel mogelijk bezoekers aan te trekken als mogelijk. Maar enkel maar attracties bouwen zal niet voldoende zijn. Je zult je personeel moet managen, je zult moeten investeren in het maken van reclame om zo meer volk naar je park te lokken en je bezoekers het naar hun zin te maken. En dan komt er nog de afvalverwerking van je park bij die je onder controle moet houden.


Steam park is een erg simpel te leren spel met 2 verschillende moeilijkheidsniveaus: één voor de beginnende spelers en één voor de veelspelers of voor spelers die een meer uitdagend spel willen spelen. Het is een management spel waar je je eigen pretpark moet bouwen, en je moet er voor zorgen dat dit het grootste en het meest rendabele pretpark in je regio is. Door de 3 dimensionale attracties te bouwen, die ontworpen werden door Marie Cardouat, zal je als het ware je park zien verrijzen voor je ogen. Kies verstandig je strategie ! Bouw standjes om meer bezoekers te lokken, of zet toiletten om je park proper te houden. Eender welke beslissing je neemt, je moet ze snel nemen. Hoe minder tijd je spendeert aan het plannen van allerlei zaken, hoe meer tijd je over hebt om je park te onderhouden.


Dankzij een origineel mechanisme om acties te kiezen, maakt dat het eerder een zaak is van de beste te zijn dan de snelste om dit spel te winnen.


Dit spel werd geschonken door Cranio Creations en is vanaf december het spel van de maand bij Het Geel Pionneke.

Steam Park is te koop bij Spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.

Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 1 uurReacties

Populaire posts