Fun farm

De beestjes die je in het spel Fun farm terug kunt vinden waren veruit de schattigste dingen van heel de Spiel 2013 beurs ! Als je de doos opent, zal je begrijpen waarom.

De dieren zijn ontsnapt uit de boerderij ! Paniek alom. Jij moet ze terug brengen vooraleer ze in problemen komen. Niemand wilt deze lieve beestjes in een slachthuis terecht zien komen. En je moet dit sneller doen dan je tegenstanders, zodat je meer dieren dan hen kunt redden.

Jep, je hebt het al begrepen, snelheid en reflexen zijn hier wederom van de partij. Om ter snelst zullen de spelers het dier moeten spotten en vangen dat ook op een kaart staat. Elke ronde zal de actieve speler de bovenste kaart van een stapel moeten omdraaien, en deze naast andere op de tafel leggen. Elke kaart laat een dier zien, een zwarte dobbelsteen en een witte dobbelsteen. De speler zal dan de zwarte dobbelsteen werpen, en daarna de witte. Indien één van deze dobbelstenen overeen komt met die op de open kaarten, moeten de spelers om ter snelste het overeenkomstig dier grijpen. Gelukkig zijn deze dieren niet gemaakt van scherpe en puntige houten figuurtjes, maar van zachte mousse vormpjes ... anti-stress dieren als het ware.


De speler die het snelste een dier kan vangen, mag de kaart voor zich leggen. Het spel gaat verder tot er geen kaarten meer zijn, en de persoon met de meeste kaarten is de winnaar. De persoon die dit samen met 9 vrouwen met lange nagels gaat spelen, wens ik veel succes op de spoedafdeling.

Dit spel werd geschonken door Post Scriptum en is vanaf januari te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-10
Leeftijd : vanaf 6 jaar
Speelduur : 15 minuten

Reacties

Populaire posts