Thunderstone Advance: Numenera

De spelers die gek waren van Dominion, en even later het meer fantasy getinte Thunderstone ontdekten, waren niet meer weg te slagen van het spel. Nu zullen deze spelers weer links en rechts een kreetje laten want deze keer staat er Thunderstone Advance : Numenera op de tafel.


Een eeuwenoude kwaadaardige met de onheilspellende naam 'Doom' heeft besloten om eens met zijn vuist op tafel te slaan. In deze nieuwe wereld van Numenera heeft Doom zich gemanifesteerd als een intelligent virus dat in staat is om zijn gastheer te controleren. Diegenen die geïnfecteerd zijn, zijn gekend als 'Doomladen' - niet te verwarren met Bin Laden - en ze kennen elkaar, ongeacht hoe de gastheren er uit zien. Ze worden geleid door krachtige wezens met vreemde relikwieën : de Thunderstones. Jij zult er weer moeten op uit trekken om deze te verslaan en om de wereld te redden.


Het leuke aan deze variant is dat je Thunderstone Advance : Numenera op zich kunt spelen, of in combinatie met andere Thunderstone sets. En geloof me, dat zijn er ondertussen al een heleboel.
Jij zult een elite groepje van helden moeten samenstellen om de dragers van de Thunderstone te verslaan. Het 'Doomladen' mechanisme heeft in deze variant een groep van verschillende monsters die zich verenigen om tegen jou te vechten, en nieuwe kaarten nemen je mee naar de wereld van Monte Cook's Numenera, een Role Playing Game.


Dit spel werd geschonken door AEG en is vanaf mei te spelen bij Het Geel Pionneke.
Thunderstone Numenera is te koop bij Spelmagazijn.be met 10% korting voor leden.



Aantal spelers : 1 - 5
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 1 uur

Reacties

Populaire posts