Legends of labyrinth

Het doel van Legends of Labyrinth is om de 3 gevolgen van de helden te verzamelen, voordat iemand anders dat eerder doet. Een gevolg kan je verzamelen als je 4 identieke helden recruiteerd of 4 verschillende legendarisch helden.


Elke gevolg dat je aanneemt laat je toe om zijn speciale eigenschappen te gebruiken, dus het is handig als je er zo snel mogelijk een paar hebt.  Het aanwerven van de helden gebeurt door de juiste invloed kaarten te gebruiken die je in het begin van de ronde trekt. Deze kaarten worden ook gebruikt om helden en invloedskaarten van de andere spelers te stelen en om hun plannen te saboteren. Je merkt het, dit is een spelletje waarbij je de andere spelers zo veel mogelijk gaat pesten.


Tijdens jou speelbeurt mag je 1 actie ondernemen : speel een invloedskaart of, als je de juiste helden hebt, verzamel een gevolg. Als je een juist setje van invloedskaarten verzameld tijdens een beurt mag je vele kaarten trekken, veel helden aanwerpen en een aantal verschillende acties uitvoeren om je vijanden te verrassen.

Een trailer kan je hier bekijken :


Dit spel werd geschonken door Let's Play en is vanaf mei te spelen bij Het Geel Pionneke.


 Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 14 jaar
Speelduur : 45 - 60 minuten

Reacties

Populaire posts