Tournament at Avalon

 

Tournament at Avalon speelt zich af in het land waar het zwaard Excalibur gesmeed werd. Het spel bouwt verder op de innovatieve mechanismes van het spel Tournament at Camelot, maar met nieuwe karakters, kaarten en mechanieken, die de spelers toelaten om zich te focussen op informele onderhandelingen en/of samenwerkingen naast de standaard gevechten uit het origineel spel. Spelers die in het bezit zijn van beide spellen zullen de extra dimensie en complexiteit zeker verwelkomen.

Jij speelt als een legendarisch karakter, die het opneemt tegen de tegenstanders met wapens in de vorm van kaarten : zwaarden, pijl en boog, valstrikken, tovenarij en magie. Hoe meer je de tegenstanders kunt verwonden, des te beter jij het zult doen in het toernooi. Alhoewel, zelfs de zwaarst gewonde karakters kunnen nog altijd een volledige comeback maken dankzij de genade van de Godsend kaarten en met de hulp van hun speciale gezelschappen. Dit slagen halen spel zal afgelopen zijn zodra er een tegenstander is die zoveel schade heeft opgelopen dat hij gestorven is. De speler die dan nog overblijft en de beste gezondheid heeft, is de winnaar van het toernooi.

Bovendien kan je bij dit spel kaarten vinden die de legendarische tovenares Morgan Le Fay voorstellen, en een nieuwe set van locatie panelen die toegang verlenen tot bijkomende voordelen, indien die speler de gastheer is van het toernooi. Ben je in het bezit van Tournament at Camelot kan je naar hartenlust je favoriete kaarten mengen of kan je zelfs een episch 'Chaos of Battle' toernooi houden met maar liefst 8 spelers!

Dit spel werd geschonken door Wizkids! en is vanaf september te spelen bij Het Geel Pionneke.
Tournament at Avalon is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.Aantal spelers : 3 - 6
Leeftijd : vanaf 14 jaar
Speelduur : 45 minuten

Reacties

Populaire posts