Witch's coming

Ok, we hadden dit spel beter rond oktober besproken. Maar het is nog even wachten tot een volgende halloween, dus doen we het nu maar.


Witch's coming! is een spel waar één speler het heksenteam speelt, en de andere speler het dorpelingen team. De heksen vermengen zich tijdens Halloween tussen de kinderen die er verkleed bij lopen voor trick-or-treat, zo vallen ze niet op. Ze betreden de huizen van de dorpelingen, en ze zullen vloeken uitspreken over ongelukkige slachtoffers. Indien het alle drie de heksen lukt om in de huizen van de dorpelingen binnen te dringen, nog voordat de zon opkomt, winnen de heksen.
Indien de dorpelingen kunnen voorkomen dat er 3 heksen in hun woningen binnen dringen, winnen zij in plaats van de heksen.


De speler die de kant van de dorpelingen kiest, kan winnen door de drie kinderen in de huizen te krijgen, of door de heksen af te slaan tot de zon opkomt. Zowel de heksen als de dorpelingen komen beurtelings aan beurt. Nadat ze beiden aan beurt zijn geweest, controleren ze of er een winnaar is. Zo niet, gaat het spel gewoon verder totdat we een winnaar hebben.

Dit spel werd geschonken door Japon Brand en is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 15 minuten

Reacties

Populaire posts