Het leven van een loser

Misschien voel je jezelf aangesproken door dit spel, misschien ook niet. Dat gaan wij niet beoordelen. Het leven van een loser is een serie van boeken of strips over ene Bram Botermans, geschreven door Jeff Kinney. Meer informatie kan je op deze website vinden : http://www.hetlevenvaneenloser.nl

University Games komt nu met 'Het leven van een loser - het bordspel', waar je de karakters uit de boeken ook hier zult terugvinden. Als mekaar het leven zuur maken tijdens een spel je ding is, kan je dit spel al bovenaan je 'must-play' lijstje zetten, want dat zal zeker gebeuren. Sommigen van jullie beginnen nu al lustig in hun handen te wrijven. Bij 4 spelers wordt er in 2 teams van 2 gespeeld. Bij 6 spelers wordt er in 3 teams van 2 gespeeld. Bij 3 of 5 spelers bestaat één team uit 1 persoon.

Het spelbord met alle karakters.


Je zal trachten je speelfiguren een rondje te laten maken op het bord, en je tegenstanders proberen dit te verhinderen door je van het bord 'te slaan'. Ook zij proberen natuurlijk als eerste rond het bord te geraken. Er zitten een heleboel karakterkaarten bij, die beschrijven welke actie je mag gebruiken. Een voorbeeld van zulke actie kaart is :
"Oma is trots op jou, omdat je een 10 gehaald hebt voor je proefwerk wiskunde en geeft je een beloning! Zet één speelfiguur van jouw kleur 10 vakken vooruit."



Een leuk familiespel tot 6 spelers, je moet enkel een beetje tegen het pesten kunnen.
Dit spel werd geschonken door University Games en is vanaf november bij Het Geel Pionneke te spelen.

Aantal spelers : 2 - 6
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 30 minuten


Reacties

Populaire posts