De oneindige rivier

Eigenlijk is de titel 'Der unendliche Fluss' aangezien er slechts 1 Duitse versie van dit spel het levenslicht heeft gezien. Maar vrees niet, het is een meertalige versie.


Drie beginnende magiërs zullen het tegen mekaar opnemen. Ze moeten tonen dat ze geen schrik hebben van die verschrikkelijke wezens die op de oneindige rivier wonen. Ze proberen deze magiërs te loodsen via de juiste weg naar de 6 poorten. Dat doen ze niet door de figuurtjes en hun boot te laten bewegen, maar door met het hele spel te bewegen ! De rivier bestaat namelijk uit kleine rollende bolletjes waardoor een bootje vlot kan 'varen'.


Elke ronde ontvangen de spelers een geheime opdracht waarin staat waar hun specifieke magiër naartoe moet gaan. Het enige probleem is dat oneindige rivier constant in beweging is, en de stroming kan per ongeluk de andere magiërs tot die bestemming brengen.

Je zult moeten opletten voor onder andere reuzespinnen en andere gedrochten. Probeer de rivier in die richting te laten stromen dat jij wil, zodat jou magiër op de juist plaats of de juiste oever terecht komt.



Dit spel werd geschonken door 3 magier spiele en is vanaf februari te spelen bij Het Geel Pionneke.



Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 6 jaar
Speelduur : 15 minuten



Reacties

Populaire posts