Russian railroads

Ach, het zoveelste treintjes spel op een rij hoor ik je denken. Maar hou er rekening mee dat er behalve slechte treinspellen, ook heel goede treinspellen zijn ! We weten ondertussen allemaal dat Rusland niet kan voetballen ,maar over treinen weten ze wel alles.


De spelers nemen het tegen mekaar op in een spannende race om het langste en meest geavanceerde spoorweg netwerk uit te bouwen. Om hierin te slagen, moeten de spelers hun werkers toekennen aan de verschillende en belangrijke taken. Het ontwikkelen van eenvoudige spoorwegen zullen de spelers al snel tot belangrijke plaatsen brengen, terwijl het moderniseren van het netwerk de efficiëntie zal laten stijgen.


Nieuwe locomotieven kunnen grotere afstanden overbruggen en fabrieken kunnen de technologie verbeteren. Ingenieurs kunnen, als ze ten minste goed gebruikt worden, die extra boost geven dat jou spoorweg imperium nodig heeft om de tegenstanders te snel af te zijn. Je kan dit spel trouwens op verschillende manieren winnen. Wie zal met volle vaart in de toekomst sporen, en wie zal op een zijspoor geraken ? Wiens imperium kan de uitdagingen zonder problemen aangaan en er met succes uitkomen ?


Dit spel werd geschonken door Hans im Glueck en is vanaf juli te spelen bij Het Geel Pionneke.
Russian Railroads is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.


Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 90 minuten

Reacties

Populaire posts