Road rally USA

De liefhebbers van racespellen mogen weer hun duimen en vingers aflikken, want hier is Road rally USA. Alleen maar het gaspedaal indrukken en hopen dat je als eerste over de meet komt is niet voldoende, want je moet efficiënt racen, je brandstof in de gaten houden en als eerst aan de optimale checkpoints komen om je score zo hoog mogelijk te krijgen.


Je kan zo vaak proberen als je wilt, maar het is bijna onmogelijk om altijd aan de leiding van de wedstrijd te rijden. Als eerste een race eindigen is wel leuk, maar als eerste het volledig spel winnen is nog leuker. Elke beurt kan er iemand een score moment veroorzaken. Waar zal jij zijn als jou tegenstanders bepalen welk checkpoint zal scoren, en welke niet zal meetellen voor punten ?


Elke speler speelt met exact dezelfde stapel kaarten, waarvan je er meerdere van eenzelfde kleur kunt spelen om een snelheidsboost te krijgen. Je mag je stapel kaarten opnieuw schudden aan de tankstations die je langs de weg zult vinden. En als je geen kaarten meer op hand hebt, dan zit je in de penarie. Race verstandig en zorg voor een algemene overwinning !


Dit spel werd geschonken door Mayfair en is vanaf juni te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 3-5
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 90 minuten


Reacties

Populaire posts