Das geheimnis der zauberer

Wel, als je op zoek bent naar een prachtig familie of kinderspel, zoek niet langer en werp je blik eens op deze 'Das geheimnis der Zauberer'. Het klaar zetten van dit spel is al een belevenis op zich, waarbij je met behulp van de speeldoos een kasteel in mekaar steekt, inclusief spiegelwanden.


Het is namelijk in dit mysterieus kasteel, dat helemaal bovenaan op een berg staat, dat de beste magiërs ter wereld bij mekaar komen om te beslissen wie het waard is om toe te treden tot de orde der magiërs. Het is de droom van elke aspirant tovenaar om tot deze krachtige groep toe te treden, maar deze goochelaars doen hun deuren niet zo gemakkelijk open. Elke jonge tovenaar die de groep wenst te vervoegen moet een zware en moeilijke test ondergaan.


Eén voor één verschijnen de magiërs in de grote hal der spiegels. Meer en meer tovenaars zullen er verschijnen, en elke kandidaat tovenaar moet voorbij al die illusies kunnen kijken om het meest waardevolle geheim van elke tovenaar te kunnen ontdekken : hun magische toverwoorden.
Die leerlingen die juist kunnen gokken krijgen een beloning. Zij die fout gokken zullen verder en verder weg staan van eeuwige roem. Enkel die leerling dit op het einde de meeste krachten juist kan identificeren mag dit mysterieus kliekje vervoegen.


Dit spel werd geschonken door Mattel en is in december het spel van de maand bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 6 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts