Dungeon Venture

Plots staat hij daar voor jou : Velkan the White, de meest mage met boog ter wereld. En hij begint te spreken tegen alle spelers : Wees welkom helden. Jullie zijn uitgekozen om de zwakken te verdedigen en om te strijden in het duistere. Jij zult nu een dienaar zijn van de krachten van het Licht. De Velkan mensen beginnen zachtjes te zingen en plots wordt je lichaam omgeven door een blauwe lichtgloed. Je draagt vanaf nu het teken van het Licht, waardoor geen enkel wapen je kan verslaan. Mocht je geveld worden zal je lichaam verdwijnen en je geest zal ronddwalen tot je in staat bent om jezelf terug tot leven te wekken voor het altaar van het Licht.
Je vraagt je af of je onsterfelijk bent, maar dat is niet volledig het geval. Je moet in leven blijven ten alle kosten. Verdedig het land en vind de dienaars van het kwaad en vernietig hem !



Dungeon Venture, ook wel gekend onder de naam Venture, is een snel en redelijk simpel spel dat zich - hoe kon je het raden - afspeelt in een kerker of dungeon. Dappere helden - jullie dus - zullen er een queeste ondernemen en het opnemen tegen de Evil Keeper - de bewaker van de kerker. In die kerker zal een heleboel dienaars van het kwaad op de loer liggen en jullie opwachten, dus wees op je hoede.


De helden zullen in eerste instantie één slechterik moeten opzoeken en daarna deze schurk moeten verslaan. Echter telkens je verslagen wordt, even rust bij een relikwie of een schat weet te vinden, zullen ze de dienaar van het duistere daarmee versterken. Deze dienaar kan je als een eind-baas beschouwen die je moet verslaan. Hij wacht jullie op helemaal op het einde van de kerker. De speelduur van dit spel is volledig afhankelijk van het soort queeste dat je kiest, en die kan variëren van 1 uur tot 2 uur.


Dit spel werd geschonken door Giochi uniti / Stratelibri en is vanaf januari te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2-5
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 1-2 uur





Reacties

Populaire posts