Dungeon fighter the big wave

Jullie konden hier al een stukje lezen over de 4 uitbreidingen van Dungeon Fighter. De eerste uitbreiding bekeken we in juni van dit jaar al : Fire at will. En mocht je er helemaal niets van gelezen hebben, raden we je aan om eerst het basisspel eens te bekijken.


De 2de uitbreiding in de reeks gaat over water, met name : Dungeon Fighter the big wave. Je zou voor minder schrik krijgen om dit spel op tafel te leggen langs de kust in landen zoals Japan, Thailand enz.


Deze uitbreiding bevat nieuwe monsters en materialen, een nieuwe held in de vorm van een piraat, nieuwe mappen met speciale kamers, en Cthulhu als de baas. De spelers kunnen, net zoals in een fantasy rollenspel, ervaringspunten bijeen sprokkelen, en ze gebruiken bij kaarten die hen vernietigende krachten geeft. En de krachten heeft deze keer betrekking op waterkrachten, zoals de 'major healing' spreuk. Maar je zal moeten oppassen voor het nieuwe monster : voor je het weet stikt je karakter. Je zal het monster moeten bestrijden door gebruik te maken van 3 kleine dobbelstenen.


Deze uitbreiding werd geschonken door Horrible Games en is vanaf augustus te spelen bij Het Geel Pionneke.
Dungeon Fighter : The big wave is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 45 minuten

Reacties

Populaire posts