Frustr8tor

In 2006 kwam de eerste Frust8tor al op de markt. In 2012 waren er dat al ruim 150.000. Tijd voor een opvolger dus ! We hebben goed naar de aan- en opmerkingen van spelers geluisterd. De Frustr8tor werd verder ontwikkeld en op veel punten aangepast.. Het resultaat is een nagenoeg nieuw product.
De belangrijkste veranderingen zijn:
  • een robuuster en mooier model dat beter in de hand ligt
  • 30 nieuwe levels
  • een nieuwe manier om de unieke basisopstellingen vlot op het bord te zetten
  • duidelijke spelinstructies op de website die in combinatie met interactieve animatie snel duidelijk maken hoe het spel gespeeld moet worden
  • een multifunctionele kartonnen verpakking, die eenvoudig om te toveren is naar een fraaie standaard
  • de Frustr8tor en verpakking zijn bij uitstek geschikt om geheel of gedeeltelijk custommade geproduceerd te worden
  • op onze website staan de juiste oplossingen en kunnen oplossingen op een interactieve manier worden gecheckt
  • op het moment dat de juiste oplossing gegeven wordt, zal de speler op een speelvriendelijke manier doorgelinkt worden naar de website van een opdrachtgeverOok is de nieuwe variant Blockade bedacht. Deze zal binnen afzienbare tijd op de markt gebracht worden. Het vinden van de oplossingen van deze nog pittiger opgaven, zal beduidend moeilijker zijn. De rode stippen van de basisopstelling maken nu geen deel uit van de oplossing, maar zijn een frustrerende sta-in-de-weg voor de 8 groene stippen uit de toppositie. Die moeten namelijk alle 8 in het veld gebracht worden, zonder dat er 2 groene stippen op dezelfde lijn staan. U kunt alvast kennis maken met een Blockadeopgave. U wordt op deze site uitgedaagd om op een interactieve manier de oplossing van een demo opgave te vinden:

Een opgave die niet op jouw Frustr8tor voorkomt, kun je toch spelen door het patroon van de unieke basisopstelling van die opgave op de voorkant van jouw Frustr8tor te zetten. Ook die van de Blockade. Zo kun je eenvoudig aan tientallen opgaven komen, zonder dat je een nieuwe Frustr8tor hoeft aan te schaffen.

Natuurlijk is er ook een Frustr8tor App met tientallen Standard- en Blockadeopgaven voor de iPhone en iPad ontwikkeld, compleet met straftijd en strafpunten. Downloaden dus!

Teksten copyright : http://www.frustr8tor.nl/

Dit spel werd geschonken door Alber Eckhardt en is vanaf oktober te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 1
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 15 minuten

Reacties

Populaire posts