Dragon slayer

Jij behoort tot de meest beruchte en vreesloze drakendoders in heel de wereld, en je zal het tegen andere drakendoders moeten opnemen om heer en meester te worden over alle drakendoders. Jou dappere krijger zal erg ver en lang moeten zoeken naar deze wilde beesten, en je zult jezelf moeten verdedigen tegen zijn aanvallen die niet van de poes zijn. Op de juiste moment zal je de genadeslag moeten toedienen om dit enorm monster te vellen.


Zelfs als je er in slaagt om een draak te verslaan, zullen de andere drakendoders jou moed op de proef stellen. Je zult dus moeten bewijzen dat je genoeg lef hebt.


Dragon Slayer is een spel waarbij je jou geluk op de proef stelt met moeilijke uitdagingen. Zoals al deze 'push-your-luck' spellen zijn de spelregels erg simpel : jij blijft op de draak jagen tot je zelf beslist om te stoppen. Een leuke en vernieuwende twist aan dit soort van spellen is de uitdagingen die de spelers onderling kunnen doen. Slaag je in een uitdaging, zal je daarvoor beloond worden, en dit geeft een extra dimensie aan alles wat je in jou beurt gaat doen : in welke volgorde gaan je draken te lijf ? Wanneer beslis je om te stoppen ? Wanneer daag je iemand uit ? Wie daag je uit ? Hoe kan je voorkomen dat anderen jou niet uitdagen.


Dit spel werd geschonken door Indie Board & Cards en is vanaf oktober te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2-5
Leeftijd : vanaf 14 jaar
Speelduur : 15 minuten

Reacties

Populaire posts