Goblins epic death

De nieuwe leiders van de Goblins zijn klaar om de aanval in te zetten en het kasteel aan te vallen ! Deze keer wordt het fort verdedigd door een gracht vol met vies en modderig water, maar onze dappere helden zonder vrees kwamen zeker en vast niet onvoorbereid...


Tussen de Goblins zitten vechters die redders zijn, opblaasbare bootjes hebben, duikers zijn, er zijn zelfs vissers bij en goblins met pedalo-bootjes. Maar ze zullen allemaal te maken krijgen met de gevaren en de vele monsters die verscholen zitten onder het vieze water, want zij zullen het kasteel met hand en veel tanden verdedigen.


Er zijn vele verschillende soorten helden, maar deze staan niet garant voor een goede afloop. Dit spel in ontsproten uit de breinen van de mensen van 4G. Goblins : Epic Death is een snel spelend kaart spelletje waar geluk zeker aan jou kant moet staan om het te winnen. Het is nu aan jou om deze groene mannetjes er in te laten slagen om het kasteel over te nemen. Dus kies je Goblins en kruis je vingers dat ze allemaal gaan sterven. Dat is de enige manier om te winnen !

Dit spel werd geschonken door Giochi unit / Stratelibri en is vanaf oktober te spelen bij Het Geel Pionneke.



Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 50 minuten

Reacties

Populaire posts