Tut's tablet

HCM Kinzel GmbH en Popular Playthings kennen we vooral van de éénpersoons spellen waarbij je hersenen deftig op de proef worden gesteld. Ook deze Tut's tablet is zulk spel.
En als we er nog bij vertellen dat dit spel de Parents' Choice Recommended Award heeft gewonnen, dan weet je dat dit één van de betere in hun genre zijn.


Bij Tut's tablet gaat de speler in een doolhof op zoek naar schatten. Je kiest zoals steeds eerst één van de 50 opdrachten in het bijgevoegd opdrachtenboekje, en schuif dit blad in de tablet van Tut. Plaats de magische dobbelsteen op het startvakje dat overeenkomt met de kleuren van de boven en zijkanten van de kubus zoals op het opdrachtenblad beschreven is.
Om de geheime weg naar de schat van Tut te vinden, moet je de magische dobbelsteen rollen van vakje naar vakje, maar de kleur van de dobbelsteen moet bovenaan dezelfde kleur hebben als het vakje naar waar je hem naartoe rolt. Zodra je het vakje van Tut bereikt, en beide kleuren kloppen, heb je de puzzel opgelost.
Er zijn 4 verschillende moeilijkheden gaande van gemakkelijk tot er moeilijk, en in totaal zijn er 50 verschillende opdrachten uit te zoeken. Op zoek naar die schat maar !


Dit spel werd geschonken door HCM Kinzel / Popular Playthings en is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 1
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 3 tot 15 minuten per puzzel


Reacties

Populaire posts