Motto

Professor Tadeusz Kotarbinski - mij totaal onbekend - heeft ooit een voorschrift gegeven voor geluk : geniet ervan wat je doet, bemin iemand, wees geen lul, durf te leven ! Kan jij daarmee akkoord gaan?


Liefde is één van de belangrijkste dingen in het leven van de meeste mensen. Het maakt mensen gelukkig en het geeft een reden om te leven. Net zo belangrijk is je passie te ontwikkelen. Zelfs de schijnbaar gekste interesse kan iemand zodanig motiveren om met plezier uit bed te springen elke ochtend. En natuurlijk mag geld niet vergeten worden. Het maakt niet gelukkig maar het helpt wel om een zorgeloos leven te lijden.
De zoektocht naar liefde, passie en een doel bereiken zijn de belangrijkste objectieven van dit spel : Motto, van de hand van niemand minder dan Reiner Knizia. De manier om dit spel te winnen is een juiste verdeling van deze 3 waardes, zodat ze een harmonieus geheel vormen.
Het is nu aan jou om de juiste kaarten te verzamelen en ze te combineren tot waardevolle setjes, en zo de meest waardevolle tokens te winnen. Net zoals in het echte leven, zal je een beetje geluk moeten hebben, voorspellingen trachten te maken en berekeningen uit te voeren.


Dit spel werd geschonken door Granna en is vanaf februari te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 20-30 minuten
 

Reacties

Populaire posts