Rush Bash

De mensen die de spellen Vudu en Godz van Red Glove al eens een keertje gespeeld hebben, zullen deze Rush & Bash setting zeker herkennen. Dit super snel spel waar een al te gekken race plaatsvind speelt zich namelijk in de zelfde Super Fantasy wereld af.


Om de beurten mogen de spelers een handkaart open spelen, en deze kaart zal de speler een optionele speciaal effect verlenen, zoals het lanceren van raketten, het laten vallen van bommen op de weg, de racewagen herstellen, van rijvak wisselen of het laden van een speciale eigenschap. Verder heb je met de gespeelde kaart ook een bewegingswaarde, maar die beweging is enkel in een rechte lijn.


De spelers hebben ook de mogelijk om hun speciale eigenschap uit te voeren, nadat deze eerst voordien geladen werd. Door een speciale eigenschap kan je bijvoorbeeld meer kaarten trekken of ander effecten activeren. Er zijn 2 soorten van kaarten, en de spelers mogen ze trekken van een stapel. Welk type kaart ze trekken is afhankelijk van hun positie op de de racebaan, waardoor het spel ten alle tijden in balans blijft en spannend tot het laatste moment.



Verder vinden we een kampioenschaps spelmodus terug in de regels, waarbij de spelers hun racewagen kunnen aanpassen en meerdere wedstrijden kunnen racen. Het spelbord is modulair en bestaat uit 12 terreinen die alleen unieke effecten en obstakels hebben, inclusief verschillende 3d voorwerpen zoals bruggen, vulkanen en wilde beesten.


Dit spel werd geschonken door Red Glove en is vanaf januari te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 7 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts