Cellar des Triplettes 醉佳拍檔

In Cellar des Triplettes houden de spelers zich bezig met het verhandelen van wijn. Ze proberen de beste wijnen te ruilen om zo hun favoriete drank toe te kunnen voegen aan hun collectie. Wie doet de slimste investering en heeft de waardevolste wijnkelder aan het einde van het spel?

Het spel verloopt over meerdere rondes. Iedere ronde bestaat uit een aantal vaste fases. Er worden iedere ronde 4 wijnen geveild. En zoals wel vaker bij een veiling het geval is, de hoogste bieder is de gelukkige winnaar geworden van de prachtige, smaakvolle, fles wijn. Bied slim en op het juiste moment en troef hiermee je mede wijnhandelaren af. Vervolgens is het de kunst om de gewonnen flessen op de juiste wijze in je kelder op te slaan. Dit om bonuspunten aan het einde van het spel te verzamelen. Wanneer er geen vier wijnkaarten meer geveild kunnen worden, start de laatste speelronde.

Ben je geen fan van veilingspellen, dan kun je deze het beste links laten liggen. Heb je echter lol in het biedend opnemen tegen je medespelers en spreekt het wijnthema je aan, leg dit spel dan zeker eens op tafel.

Aantal spelers: 3-5
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Speelduur: 45 minuten

Dit spel is geschonken door Jolly Thinkers en vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke

Reacties

Populaire posts