Billionaire Banshee

Dat dit geen alledaags kaartspelletje is zal je misschien al aan de verpakking alleen zien. De pixel-achtige figuren roepen een jaren 80 en 90 gevoel op. Of de makers fan waren van de film Pixels is te betwijfelen, aangezien dit spel ouder is dan de film.


Billionaire Banshee speel je puur voor de fun, en is een ideaal partyspel als je al een glaasje of 2 op hebt, of om mekaar wat beter te leren kennen. Alle spelers worden verondersteld dat ze vrijgezel zijn en dat ze op zoek zijn daar een partner. In het midden van de tafel liggen 2 stapels met kaarten. Een stapel met aantrekkelijke dingen, en een stapel met aanstootgevende dingen. De speler die aan beurt is neemt een kaart van elke stapel, en leest beiden kenmerken luidop voor. Die kenmerken beschrijven een mogelijke partner deze startspeler.


Een voorbeeld : positief kenmerk is dat je vrouw 3 borsten in plaats van 2 heeft. Het negatief kenmerk is dat ze zich altijd graag als baby verkleed. Het is nu aan de andere spelers om in het geheim een kaartje te leggen met daarop een JA stem of een NEE stem. Ja wilt zeggen dat de startspeler gaat zeggen : Ja, die wil ik wel daten. Nee wilt zeggen : daar moet ik niets van hebben.
Zodra iedereen een kaartje gekozen heeft zegt de startspeler zijn voorkeur. Alle spelers die juist hadden gegokt krijgen een punten. De volgende speler is nu aan beurt.


Het spel is ten einde wanneer je zelf wilt, of als iemand een bepaald aantal punten heeft. Via dit spel kan je je medespeler dus wat beter leren kennen, of is een ideaal spel om het ijs te breken. Afhankelijk van de deelnemers kan je bepaalde (erotisch getinte) kaarten uit het spel laten.


Dit spel werd geschonken door Ad Magic en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-15
Leeftijd : vanaf 13 jaar
Speelduur : 1 uur

Reacties

Populaire posts