Bucket of Doom

Bucket of Doom is geen alledaags spelletje. Dat kan je alleen al aan de verpakking zien : een fluo roos plastiek emmertje met daarop een grote gele gevaren-doodskop. Mmm, dat belooft.


Bucket of Doom is een party spel waar je zult proberen om 'weg te duiken' van de dood. Als er stront aan de knikker is, zal je moeten proberen om te ontsnappen. Dat ontsnappen zal hier gebeuren aan de hand van enkel serieus onbruikbare voorwerpen. Heb je jezelf al eens afgevraagd wat je zou doen als je levend begraven zou zijn in een luchtdichte koffer ? Of wat als je ontdekte dat je een buitenaardse parasiet in je maag had ? De makers van dit spel wel ! En ze hebben er een grappig maar duister partyspel van gemaakt.


Het spel is een kaartspel waarbij de spelers beurtelings hun poging tot ontsnapping delen van een verschrikkelijke horror, door gebruik te maken van hun persoonlijke voorwerpkaarten. Zo verzeil je misschien op een vliegtuig vol met giftige slangen, en zal je jezelf moeten redden met de vinger van E.T. De spelers zullen op het einde van de ronde stemmen voor het mooiste en hun meest favoriete verhaal dat ze gehoord hebben. Die persoon zal een punt krijgen. Je speelt net zo lang verder als je zin hebt.

Dit spel werd geschonken door Big Patato en is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 4-20
Leeftijd : vanaf 18 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts