Ballen met stierenLogo

Ballen met Stieren komt er nu echt aan!
Doe ook mee met onze prijsvraag

Het EK start op 11 juni. The Game Master is er klaar voor… jij ook?
Lang verwacht, maar nu komt ie dan toch echt! Met het EK in aantocht is dit hét ideale “pauzespelletje” dat je in 20-30 minuten speelt. Oefen alvast voor het EK start op 11 juni, zodat je hem lekker vlot kunt spelen als Oranje of de Rode Duivels aan de thee gaan voor de tweede helft. Dit wordt een zomerhit, maar wees niet bang, Ballen met Stieren gaat natuurlijk langer mee dan één zomer, want EK’s, WK’s, clubvoetbal & humor zullen (gelukkig) altijd blijven!

In deze nieuwsbrief:
waar koop je ‘m, een korte speluitleg en een leuke prijsvraag voor de trouwe lezers

Ga dus naar je favoriete spellenspeciaalzaak, of bel ze om te vragen of ze ‘m al hebben besteld, want dit spel is uniek. Na 17 jaar spellen ontwerpen is hier dan het eerste tweespelersspel van The Game Master geboren. Probeer ‘m uit. Geen vaardigheden nodig, behalve dan een beetje leesvaardigheden. Overigens komt er komend weekend een video online, dus als je een beetje luister- en kijkvaardigheden hebt, dan kom je ook al een heel eind! Hier is een overzicht van winkels en webshops, maar zoals gezegd: vraag de plaatselijke spellenwinkel of boekhandel of ze ‘m al hebben en anders of ze hem zo snel mogelijk bestellen! Ze moeten ‘m hebben voor het EK start en liefst ervoor nog.

SPELPAGINA BALLEN MET STIEREN OP ONZE WEBSITE VOOR MEER INFO
Ballen met Stieren - Kaartspel - 2 spelers - 20-30 min - 8+ - 110 kaarten - adviesprijs EUR 11,95

Korte speluitleg

In Ballen met Stieren kiezen de spelers hun eigen selectie en kunnen ze actiekaarten verkrijgen via het bekende “drafting” systeem. Daarna nemen ze een set van vijf kaarten uit hun eigen stapels stieren- en actiekaarten in de hand. Om de beurt zetten ze een stier en een actiekaart in, om een aanval/verdediging uit te voeren. De speler die als eerste vijf doelpunten heeft gemaakt, of de meeste doelpunten heeft gemaakt aan het einde van het spel, is de winnaar. Of je tegenstander loopt tegen 3 rode kaarten aan, dan win je automatisch. Een paar tactische effecten van je daden: als je een rode kaart krijgt, dan moet je die ook letterlijk in je hand houden en is het aantal opties gereduceerd van vier naar vijf. In Ballen met Stieren mag bijna alles, zoals bijvoorbeeld: matchfixing, sliding en een kopstoot geven. Je loopt daarbij dus wel risico’s op bestraffingen door de scheids of de VAR. Tactische opties: wisselen, andere stier inzetten, counteren, etc… In totaal zitten in dit dubbele kaartspel 28 verschillende actiekaarten, die samen met de aanvallende of verdedigende kracht van de stieren zelf, nét het verschil kunnen maken. Zoals gezegd: de bal is rond, het weiland zit vol kuilen, je weet nooit hoe het balletje rolt of hoe een koe een haas vangt, kortom: maak je borst maar nat voor veel voetbalhumor, plezier en spanning…

Prijsvraag - prijsvraag - prijsvraag

The Game Master geeft alleen voor de lezers van de nieuwsbrief drie vakantiepakketten mét Ballen met Stieren weg! In dit pakket vind je de spellen Mainports, Ballen met Stieren en Matchpoint. Lekker voor op vakantie, in de tuin, op de camping, voor de buis terwijl je het EK kijkt. Het enige dat je voor ons hoeft te doen is een mail te sturen naar info@thegamemaster.nl (link) en de volgende zin zo origineel mogelijk af te maken: “Ballen met Stieren is bij mij in goede handen, want ik …”. Stuur ‘m vandaag nog in, want je hebt tijd t/m woensdag 2 juni. Heb je gewonnen, dan sturen wij je het spellenpakket nog voor het weekend toe. Dan heb je een weekje om te oefenen voor het EK:). Veel succes! En mocht je Ballen met Stieren al gekocht hebben, dan vind je vast wel een andere liefhebber die het exemplaar van je wil overnemen:).

Wil je meer weten? Dan kun je ook contact opnemen met The Game Master op
06-39 753 705 of mail naar info@thegamemaster.nl voor service en support.Reacties

Populaire posts