City Blox

Gebouwen bouwen met blokjes, daar draait dit spel rond. Leuk toch? Het doel van dit spel is om ter snelst 3 gebouwen te bouwen (een school, een huis en een winkel).

 Elke speler krijgt 3 bouwplaatjes en 3 kaders. Elke kader past op een bouwplaat. Het is de bedoeling dat je gebouwen maakt die correct in deze kaders passen. Om de beurt mogen de spelers bouwblokken kiezen en hiermee moeten ze dan hun gebouw maken. Elke keer als je een gebouw af hebt, moet je een kaart nemen met een speciale actie. Dit zorgt ervoor dat je blokjes moet wisselen met buren of een blokje verwijderen of… Maak als eerste je 3 gebouwen af en je wint het spel.

Gebouwen maken met blokjes is altijd leuk, dus dit geeft een leuk extraatje aan dit spel. Het lijkt gemakkelijk om snel een gebouw af te hebben, maar toch is het best moeilijk om de juiste constructie te maken. Je kan het spel ook nog moeilijker maken als je met oudere kinderen speelt dus zelfs als je na een paar keer spelen weet hoe alles moet, dan kan je het weer wat moeilijker maken.

Aantal spelers: 2-4
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Speelduur: 20 minuten

Dit spel is vanaf december te spelen bij het Geel Pionneke

Dit spel is geschonken door Jacob's Brick Games

Reacties

Populaire posts