Mine Deeper

In Mine Deeper zijn de spelers mijnwerkers die met elkaar concurreren om als eerste de 5 kostbare rode edelstenen te vinden. Het spel wordt gespeeld met een 3D-muur welke tussen de spelers wordt geplaatst, waarbij elke speler naar één kant van de muur kijkt.

Aan het begin van de ronde neemt elke speler een kaart, en plaats met behulp daarvan 16 rotsblokken, 1 paarse edelsteen, 3 gele edelstenen en 5 rode edelstenen in zijn kant van de muur. De spelers duwen om de beurt tegen één van de 25 wanden aan hun zijde van de muur totdat er iets uit valt aan de andere zijde. Zij nemen deze steen en plaatsen die op hun persoonlijke spelersbord op de plek waar zij zojuist gegraven hebben. Een rotsblok geeft geen aanwijzing. Een gele edelsteen geeft aan dat er 1 rode edelsteen horizontaal of verticaal naast ligt, en een paarse edelsteen geeft aan dat er maar liefst 2 rode edelstenen horizontaal of verticaal naast liggen.

De speler die als eerste de 5 rode edelstenen van de tegenstander weet te vinden, wint de ronde. Degene die als eerste drie ronden weet te winnen, is winnaar van Mine Deeper

Aantal spelers: 2
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Speelduur: 15 minuten

Dit spel is vanaf januari te spelen bij Het Geel Pionneke

Dit spel is geschonken door Korea Board Games

Reacties

Populaire posts