Mixto con Huevo

In mixto con Huevo moet je om ter snelste de juiste combinaties van ingrediënten herkennen en je handkaarten wegspelen om te winnen.

Schud alle kaarten goed en deel ze gesloten uit, zodat elke speler een stapel heeft. Houd je stapel met één hand vast, zonder de kaarten om te draaien, zodat je ze met de andere hand van de bovenkant kunt trekken. De speler die als laatste een broodje heeft gegeten, begint en het spel gaat met de klok mee verder.

Om beurten legt elke speler de bovenste kaart van zijn stapel open in het midden van de tafel, bovenop de eerdere kaarten (als die er zijn). Deze kaarten vormen een reeks ingrediënten die de volgende broodjes kunnen vormen: kaas, ham, gemengd of gemengd met ei.

Wanneer een van deze broodjes in de centrale stapel wordt gevormd, moet je de naam van het broodje zeggen terwijl je je hand bovenop de stapel legt. De eerste persoon die dit doet, wint de ronde en plaatst alle kaarten uit het midden onderaan zijn persoonlijke stapel, zonder te schudden en met de beeldzijde naar beneden.

Het spel eindigt wanneer iemand aan het begin van een ronde alle kaarten op  zijn stapel heeft liggen. Als dat je lukt ben jij de winnaar van het spel.

Dus, waar wacht je nog op? Haal de kaarten tevoorschijn, schud ze goed en bereid je voor op een spannende strijd om de beste bocadillo-maker te worden.

Dit spel is geschonken door Falomir Juegos en is vanaf juni te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2 - 6
Leeftijd : vanaf 6 jaar
Speelduur : 15 minuten

Reacties

Populaire posts