Mainports : release op 1 mei

Op 1 mei is het zo ver: dan is de release van het nieuwe bordspel Mainports, de grote broer van Rotterdam en Antwerpen. Een EURO game van formaat. Op donderdag 30 april is de pre-release van 19:00-20:30 uur met uitleg en unboxing, via een live stream te volgen op Facebook.

Benieuwd naar Mainport? Bekijk dan de livestream met ontwerpers Hans van Tol en Mark Hoogerwaard, die je meenemen op een reis door Europa. Natuurlijk kun je ook vragen stellen aan de ontwerpers van het spel via de live chat en berichtjes sturen.

Wil je een interview of een recensie schrijven? Wil je het spel Mainports uitproberen? Stuur dan een mail naar info@thegamemaster.nl
Een korte introductie
Mainports is dus geen Rotterdam 2.0, maar meer een Rotterdam in het kwadraat. Je kunt lucratieve contracten afsluiten, brandstof inkopen en vervolgens jouw reizen in Europa slim plannen. Natuurlijk zijn er een aantal dilemma's. Dat begint al in welk scheepsdok je jouw eerste schip bouwt. Ook krijg je diverse kanzen om jouw vloot te moderniseren. Hieronder twee voorbeelden van technologiekaarten die kunt kopen op de technologiemarkt. Het spel bevat onder meer 165 speelkaarten, een groot formaat 2-zijdig spelbord, schepen, fabrieken en goederen. Én een hele hoop geld natuurlijk, want één van de manieren om te winnen is door als eerste 1 miljoen euro te verzamelen.
Wij maken plezier!
Bekijk onze facebook pagina voor meer informatie, acties, afbeeldingen en oproepen. Like onze Facebook pagina, volg ons of bekijk filmpjes.

Reacties

Populaire posts