Tetra Genial

Wanneer je de doos van dit spel bekijkt, gaan de gedachten bij velen direct terug naar hun jeugd. Want de meesten van ons kennen het computerspel Tetris. De diverse gekleurde blokken van allerlei vormen vallen op je scherm naar beneden. Door snel de stukken te draaien vallen ze mischien wel op de goede plaats en kun je op die manier een rij volmaken. Snelheid was hierbij geboden, want voordat je het wist waren de blokken bovenaan je scherm beland, en kwam er 'Game-over' te voorschijn.

Het éénpersoonspel van Moses is eigenlijk meer een puzzel en is gebasseerd op het hierboven beschreven computerspel. Je probeert aan de hand van de kaarten de blokken op de juiste manier op het speelveld te puzzelen. Om het je iets makkelijker te maken, wordt er aangegeven wanneer je met een bepaald stuk een rij volgemaakt moet hebben. De moeilijkheid zit hem erin dat je de correcte volgorde aan moet houden om te leggen en dat niet altijd je hele speelveld gevuld hoeft te zijn.
Er worden diverse moeilijkheidsgraden meegeleverd.

Tetra Genial is een ideaal tussendoor spelletje als je even moet wachten om aan te schuiven bij een spelersgroep die nog met een laatste ronde van een ander spel bezig is.
Of je kunt natuurlijk gewoon lekker even een momentje voor jezelf pakken en heerlijk even je eigen tegenstander zijn.


Aantal spelers: 1
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Speelduur: 10 minuten

Dit spel is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke

Dir spel is geschonken door Moses Verlag

Reacties

Populaire posts