Unlock!: ontsnappingsavonturen.

In het kaartenspel Unlock! probeer je samen met je medespelers binnen de 60 minuten uit een ruimte te ontsnappen. Dit spel is gebaseerd op het principe van escape rooms en het laat je deze ervaring thuis aan je eigen tafel beleven.


In Unlock! word je door middel van een kaartendeck en een gratis app door diverse scenario's, 3 in dit geval, geleid. Doorzoek de ruimtes, combineer voorwerpen en los alle puzzels op.

De 3 aanwezige scenario's zijn de volgende :
* De formule : je betreedt een geheim laboratorium om een mysterieus serum te redden dat door een wetenschapper werd ontwikkeld. Los alle raadsels op om binnen het uur te ontsnappen.
* De muis en de worst : Steek een stokje voor de plannen van de verschrikkelijke Professor Noside in dit cartoonachtige avontuur.
* Het eiland van Dokter Goorse : bezoek het eiland van een excentrieke antiek verzamelende miljardair en overwin zijn vallen.


Alle scenario's zijn los van mekaar te spelen, en hebben allen een verschillende stijl, waardoor je echt wel het gevoel krijgt dat je 3 verschillende escape rooms aan het spelen bent.

Je kan dit spel zonder de spelregels te lezen spelen, dankzij de bijbehorende handleiding die uit een aparte set van 10 kaarten bestaat.

Dit spel werd geschonken door Asmodee Nederland en is vanaf mei te spelen bij Het Geel Pionneke.
Unlock ontsnappingsavonturen is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.




Aantal spelers : 1-6
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 1 uur


Reacties

Populaire posts