Bad Boss 2


Het belangrijkste doel van dit spel is om de boze baas te ontlopen. Maar je bent hierin niet alleen en ook je collega's gaan met diezelfde opgave het spel in. Er zullen dus altijd collega's zijn die de spreekwoordelijke 'pain in the ass' zijn. Aan jou de schone taak om daarvan weg te blijven en de meeste kantoorkarakters te verzamelen. Alleen door meer karakters te verzamelen dan je collega's kun je de bad boss kwijtspelen. 

In een deck zitten drie verschillende soorten kaarten:
  1. karakterkaarten, die spelers zoveel mogelijk proberen te koppelen en er zoveel mogelijk van proberen te verzamelen. 
  2. Arse kaarten, die spelers gebruiken om anderen te saboteren of om zelf vooruit te komen.
  3. De Bad-Boss kaart. Deze kaart wil iedereen vermijden.
Het doel van het kaartspelletje is om zoveel mogelijk paren te verzamelen terwijl je probeert de Bad-Boss kaart te vermijden door Arse kaarten in je voordeel te gebruiken. Er zijn diverse Arse kaarten zoals Arse-Kisser, Lazy-Arse en Smelly-Arse. (Hier is weinig extra uitleg bij nodig). Mensen die deze humor kunnen waarderen genieten van de in deze eigenzinnige stijl getekende kaarten. 
Als iedereen getracht heeft de meeste paren te bemachtigen eindigt het spel. De paren worden geteld. De speler met de meeste paren wint het spel. Terwijl degene met de Bad-Boss kaart in zijn bezit, de Sjaak is. Deze verliest het spel en zit voor eeuwig met de boze baas opgescheept. 

Deze kickstarter exclusive edition moet je wel met een korreltje zout nemen. Je moet in de juiste stemming zijn en houden van de humor waarmee dit kleinood doordrenkt is. 

Aantal spelers: 2-6
Leeftijd: Vanaf 15 jaar
Speelduur: 25 minuten

Dit spel is binnenkort te spelen bij Het Geel Pionneke

Bad Boss 2 is geschonken door Ameba


Reacties

Populaire posts