Deckscape: In Wonderland


Vorig jaar mochten we jullie Deckscape : the will without an heir en Deckscape: Dracula's Castle voorstellen. Deze keer is het de beurt aan Alice en haar Wonderbaarlijke Land!

Deckscape: In Wonderland is een coöperatief escape room spel in kaartvorm. De spelers zijn als het ware opgesloten in een kamer vol met puzzels en rare voorwerpen. Het doel van het spel is om de puzzels op te lossen en te ontsnappen, maar ook om de verhaallijn te ontdekken en te begrijpen.

Een wit konijn, een halfgekke hoedenmaker en een gekleurde kat zijn slechts enkele karakers die in dit spel terug te vinden zijn. Maar het is voldoende om je tot wanhoop te drijven. Zorg ervoor dat je tijdens het spel je hoofd erbij houd. En kijk er tevens voor uit dat Hartendame het niet afhakt.


Je begrijpt wel dat we niet te veel over het spel zelf kunnen vertellen, zodat je het zelf ook nog kan spelen. En dat is dan ook het minpunt aan dit spel : je kan dit maar één keer zelf spelen. Gelukkig kunnen er nog meerdere spelers van genieten, aangezien dit spel niet destructief is. Het feit dat je dit niet tegen tijd speelt, is ook interessant. Zo kan je rustig met z'n allen discussiëren over de mogelijke oplossingen onder het genot van een kopje thee. (KV/PS)Dit spel is geschonken door dV Giochi en is vanaf mei te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 1 - 6
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 1 uur

Reacties

Populaire posts