Galaxies: The UFO Project

Heb je zin in een snelle leuke puzzel met een buitenaards sausje eroverheen gegoten? Dan zit je
 gebakken met dit nieuwe spel van Falomir Juegos. Ufo's, kometen en planeten in alle rangen en
 standen komen voorbij op de tegeltjes welke je slim aan moet leggen op je eigen spelersbordje. 
Ben jij het slimst in deze puzzel, dan zal je zien dan je de meeste punten weet binnen te slepen. 
Alle spelers ontvangen een gepersonaliseerd spelersbord waarin je ronde na ronde de gaten op gaat vullen met de meest waardevolle tegels, die ook nog eens matchen met de missiekaarten die opengedraaid zijn. Maak de juiste combinaties en je score loopt hard op. 
Aan het begin van de ronde worden er diverse tegels ontdekt. De astronaut nemen om beurten een tegel uit de voorraad. Deze worden op één van de lege plaatsen op je bord gelegd. Deze tegel mag lopende het spel niet meer verplaatst worden. Er zijn verschillende combinaties mogelijk en ook diverse strategieën om te winnen. Je zult daar dus een keuze in moeten maken. Je kunt punten scoren door de missiekaarten te volbrengen, of uit de verkregen tegels. 

Wanneer iedereen zijn bord gevuld heeft, is het tijd om de eindscore op te maken. De speler met de meeste punten wint het spel.  
Galaxies: The Ufo Project is een vermakelijk tegel legspel als je nog even een klein halfuurtje over hebt. Zeg maar even snel tussen de soep en de aardappels door. Het is zeker geen hoogvlieger, ondanks het feit dat planeten en ufo's de hoofdrol spelen, maar wel een leuk tussendoortje. Niet te zwaar, niet te moeilijk, maar je moet wel de juiste keuzes weten te maken.  


Aantal spelers: 2-4
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Speelduur: 15-25 minuten

Dit spel is binnenkort te spelen bij Het Geel Pionneke
Dit spel is geschonken door Falomir Juegos


Reacties

Populaire posts