Kimono Memories

 

Kimono Memories, ontworpen door Nao Shimamura en uitgegeven door EmperorS4, is een twee-speler spel dat deel uitmaakt van de Hanamikoji-reeks. Het combineert visuele pracht met strategische gameplay en neemt spelers mee op een reis door de straten van Kyoto, waar ze als fotografen proberen de mooiste foto’s van mensen in traditionele kimono’s vast te leggen. Het spel draait om het slim plaatsen van kaarten in een fotoalbum, waarbij spelers patronen moeten matchen en symbolen moeten beheren om punten te scoren.


Het spel is zo leuk door zijn eenvoudige maar tactische spelmechanismen. Spelers kiezen kaarten van een roterend bord en proberen met strategieën punten te scoren door patronen, symbolen en speciale objecten slim te combineren. Het draait om het in de gaten houden van je tegenstander en anticiperen op hun zetten, waardoor het een uitdagend duel wordt. 

De visuele elementen, ontworpen door Maisherly Chan, geven het spel een traditionele en serene uitstraling. De componenten, waaronder houten speelfiguren en zeer mooie kaarten, zorgen voor een enorm leuke spelervaring.

Het spel is snel te leren,maar biedt met zijn "Expert Mode" meer diepgang voor doorgewinterde spelers. De speelsessies duren ongeveer 20-30 minuten, wat het perfect maakt voor korte maar strategische duels.

Als je houdt van snelle, tactische kaartspellen met een prachtige thematische achtergrond, is Kimono Memories een uitstekende keuze, vooral voor fans van de Hanamikoji-serie. Een niet al te moeilijk spel voor een korte tussenpauze.

Dit spel is geschonken door EmperorS4 en is vanaf oktober te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 1 - 2
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 15 - 30 minuten

Reacties

Populaire posts