Zero to Hero

 

Zero to Hero van Wallace Designs is een strategisch tegelspel voor 3 tot 5 spelers, waarin het draait om het winnen en verliezen van punten via een slim trucjessysteem. Wat het spel bijzonder maakt, is dat niet alleen de speler die de hoogste kaart speelt een ronde kan winnen; de eindscore hangt af van de som van de waarden in dezelfde kleur.


Het spel biedt ook verrassende wendingen: zo kan een speler bijvoorbeeld een ronde winnen met een lage kaart, zoals een '2', als niemand anders dezelfde kleur speelt. Een extra uitdaging in het spel is dat je het spel volledig kunt omdraaien als je na een ronde precies op nul punten eindigt. In dat geval kun je in de volgende ronde alsnog winnen als je vijf of meer punten scoort, wat het motto "Zero to Hero" eer aandoet. Dit unieke mechanisme houdt het spannend tot het laatste moment. 
 

Het spel vereist een mix van strategie en geluk, en biedt door zijn variabele uitkomsten telkens een andere speelervaring, waardoor het aantrekkelijk is voor spelers die van verrassende en strategische spellen houden.  
 
Dit spel is geschonken door Wallace Designs en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 3 - 5
Leeftijd : vanaf 14 jaar
Speelduur : 30 - 45 minuten


Reacties

Populaire posts