Trilos

 
Trilos is een denkspelletje voor 1 speler. In de doos vinden we 5 stevige PVC speelstukken terug met gekleurde cirkels erop afgebeeld. Een dikke boek met 60 verschillende opdrachten en oplossingen maken het geheel compleet.
 
 
De bedoeling is vrij eenvoudig : plaats de 5 speelstukken op het speelveld dat je op elke pagina terug kunt vinden, zodanig dat de kleuren van de speelstukken overeenkomen met de kleuren op de opdracht. Of de oplossing eenvoudig gaat zijn, dat is iets anders. 

 
De eerste niveaus zijn vrij eenvoudig en op enkele seconden of minuten heb je de oplossing gevonden. Maar dan zijn daar de moeilijkere levels. In de iets meer uitdagende puzzels zal weergegeven worden met welk speelstuk je moet starten. Verderop in het opdrachtenboek vinden we opdrachten met cirkels in 2 kleuren. Hier weet je dat 1 van die 2 kleuren moet overeen komen met de kleur van het spelstuk. Welke precies, daar zal je iets harder voor moeten puzzelen om dat te weten te komen.

 
Voor elke puzzel is er maar 1 oplossing mogelijk. Kan je het raadsel echt niet oplossen, zijn de oplossingen achteraan in het boek terug te vinden. Wederom een leuk spelletje als je even zit te wachten tot je kan aansluiten bij andere spelers.


Dit spel is geschonken door HCM Kinzel en is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke.
Trilos is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.


Aantal spelers : 1
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 1 tot 15 minuten
 

Reacties

Populaire posts