King of the Valley : toernooi

 

Jouw moment is nu aangebroken…
Je bent geen groentje meer. Jij weet waar een Koning de mosterd haalt. Natuurlijk! Misschien is het tijd om jouw superieure niveau te demonstreren in een paar duels tegen anderen, die ook claimen een echte Koning te zijn. Speciaal voor jou is dit bericht, want jij wil jezelf uiteraard alleen bewijzen in een duel, oog om oog, tand om tand! Je kunt je nu inschrijven voor hét grote toernooi om de titel Koning der Lage Landen. Wij maken het je gemakkelijk. Je hoeft geen goud mee te nemen en je hoeft slechts een paar rondes te spelen om jouw superioriteit te laten zien… het kost je maximaal een middagje van je kostbare tijd.

Kijk snel verder in deze mail hoe jij een greep uit de kas van de Koning kunt doen!

Meld je hier aan voor het toernooi

Nieuwsgierig geworden, maar nog wel een beetje voorzichtig over hoe en wat? Op onze speciale toernooipagina vind je meer informatie over hoe je mee kunt doen met dit toernooi en mee kunt dingen naar de hoofdprijs in een toernooi met 250 euro aan prijzen! Voor krenterige koningen: de deelname is gratis!

Spellenspektakel 2022

The Game Master bestaat al weer bijna 19 jaar. Daarom bieden wij je de unieke kans om te kiezen uit een zeer breed aanbod van topspellen tijdens het Spellenspektakel op 5 en 6 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij demonstreren maar liefst 15(!) verschillende spellen uit de rijke historie van The Game Master, die je allemaal bij ons gewoon kunt komen (uit)spelen:

De Ontembare Stad (2004) en Het Verraad (2008)
Skyline of the World (2005)
Rotterdam (2007) en Masters of Trade (2010)
Opera (2009)
Countdown Special Ops (2013) - speel het nieuwe scenario "Operatie Rode Plein"!
Stier zoekt Bier (2014)
El Gaucho (2015)
Rhodes (2016) en The Colossus (2020)
Navegador (2017)
Mainports (2020)
King of the Valley (2021)
Adventure Land (planning 2023)

Benieuwd naar het hele programma dat wij tijdens het Spellenspektakel organiseren, dan kun je ook naar deze pagina...

Kortingen t/m 50% en andere mooie acties

Op de spellenbeurs hebben wij ook een verkoopstand waar je kunt profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot 50%. Onze kaartspellen zijn verkrijgbaar voor slechts 7 euro en 9 euro. Stier zoekt Bier voor minder dan een tientje dus. Ook is het laatste exemplaar van Mombasa nog in onze winkel te verkrijgen. Diverse spellen met gemiddeld 15-20% korting. Een mooi moment om voordelig te kopen.

Bij het spel COUNTDOWN SPECIAL OPS gaan wij een speciaal scenario spelen: “Operatie Rode Plein”. Bij de aankoop van een exemplaar van het spel COUNTDOWN krijg je je nu tijdelijk een shirt cadeau. Zolang de voorraad strekt! Wij bieden het spel aan voor een speciale prijs van 25 euro inclusief shirt. Hieronder vind je een demonstratie van het shirt door onze demomodellen.

Wij maken plezier, al weer bijna 19 jaar!

Reacties

Populaire posts