By the book

Mensen hebben vele hobby’s, voor de meeste van ons zijn dat spelletjes.  Maar lezen is ook toch bij vele van mijn vrienden en kennissen een gedeelde hobby. Als je dan nog een verzamelaar bent van spellen en boeken dan worden we vaak geconfronteerd met het stockeren ervan. We willen zoveel mogelijk en zo perfect mogelijk stockeren. En dat kan soms nogal eens een uitdaging zijn.  

Als je hier goed in bent dan zal je je zeker kunnen uitleven in het puzzelspel By The Book.  In dit spel zijn er 40 verschillende opdrachten waarbij je uit 12 verschillende boeken de taak krijgt om een bepaald aantal opgegeven boeken tussen twee planken te plaatsen, waarbij beide planken perfect horizontaal moeten liggen. 

Om na te gaan of de planken horizontaal liggen, plaats je op de bovenste plank een plantenbak.  Deze plantenbak bevat een waterpas, zo kan je zien of je plank 100% recht ligt of niet. Bij sommige opdrachten dien je ook rekening te houden met de kat des huizes, deze eist van tijd tot tijd ook graag zijn plaatje op tussen of op de boeken.

Elke opdracht daagt je verder uit en vraag meer observatie en logica. Het mooie aan dit is spel dat het er ook super leuk uit ziet. De houten en kleurrijke boeken nodigen je uit tot spelen. Kan jij deze 40 hersenkrakers oplossen ?  

Dit spel is geschonken door HCM Kinzle en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.



Aantal spelers : 1
Speelduur : 5 min / opgave
Leeftijd : vanaf 8 jaar

Reacties

Populaire posts