Roll Camera - uitbreidingen

 Vorige keer in Roll Camera...

Een groepje vrienden met verschillende specialisaties nemen de opdracht aan om binnen een bepaalde tijd en binnen een zeker budget een film te maken die het publiek omver zal blazen en hopelijk Spielberg naar de kroon zal steken. Maar allerlei tegenslagen en problemen duiken onverwacht op hun weg op: opnamestudio's die dubbel geboekt zijn, decors die lastig op te stellen zijn en scenario's die om de haverklap veranderen, alles lijkt tegen te zitten terwijl de klok onverbiddelijk verder tikt. Gelukkig kunnen ze dank zij hun briljante ideeên en persoonlijke skills het tij doen keren en uiteindelijk toch nog een klein meesterwerkje afleveren.

Roll Camera, het unieke coöperatieve filmmaakspel waar de fun een centrale rol speelt, krijgt door middel van enkele uitbreidingen nieuw leven ingeblazen. Ga de uitdaging aan en stort je in een nieuw avontuur om deze twee thematische sequels op pellicule te vereeuwigen, en dit nog steeds binnen budget en tijd.


Story pack 2: Murder Mystery

Help, de scenarioschrijver is vermoord en het script is nog niet af! Los met behulp van de nieuwe alibi-actie en uitrustingskaart het raadsel op door verdachten stelselmatig te elimineren. Nieuwe scriptkaarten met een gepast tintje brengen je alvast in de juiste sfeer, en aangepaste problemen en ideeën vervolledigen het plaatje.

Wie een meer thematische filmbeleving verkiest is met deze uitbreiding aan het juiste adres. Je kan kiezen uit een klassieke setup, of een meer aangepaste om het mysterie-thema naar de voorgrond te brengen.


 

Story pack 3: X-Mas Movie

Deze uitbreiding voegt een nieuw spoor toe: het kerstspoor. Elke beurt zakt de kerststemming, waardoor het opnemen van scenes lastiger wordt. Gelukkig kan je dit compenseren door cadeautjes uit te delen aan de crewleden. Je kan ook de nieuwe sneeuwmachine gebruiken om scene-effecten te neutraliseren. Voeg daarbij de nieuwe problemen en ideeên in ludieke kerstsfeer en niets houdt je nog tegen om de volgende kerst-blockbuster groen licht te geven.




Deze uitbreidingen werden geschonken door Keen Bean Studio en zijn vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers: 1 – 6
Speelduur: 45 - 90 min
Leeftijd: vanaf 11 jaar


Reacties

Populaire posts