Super skills

Wie heeft de beste vaardigheden. In de doos zitten verschillende voorwerpen waarmee je je vaardigheden kan testen in een spel. Het doel is om 10 uitdagingen te winnen al eerste.


Schud alle kaarten en laat de uitdagingen beginnen. De startspeler trekt een kaart en leest de opdracht en voert de opdracht als eerste uit. Dan voeren de andere spelers de opdracht uit. Degene die de opdracht halen mogen dit aanvinken op het scorebord. Als iedereen de opdracht heeft uitgevoerd, dan wordt de volgende opdracht getrokken en voorgelezen door de volgende speler. Er zijn 2 verschillende kleuren van kaarten. Bij de blauwe kaarten gaat iedereen gewoon de opdrachten vervullen. Ofwel doe je dit alleen ofwel ga je iemand kiezen om een team mee te vormen. De speler die de kaart trekt mag als eerste kiezen met wie deze een team vormt. Als de opdracht lukt, krijgen beide spelers een vinkje op het scorebord. De gele kaarten zorgen voor meer competitie, hierbij ga je het opnemen tegen een andere speler en moet je proberen te winnen, ofwel kies je 1 tegenstander en degene die wint krijgt een vinkje ofwel gaat iedereen het opnemen tegen elkaar, enkel de winnaar krijgt een vinkje. Als er een oneven aantal spelers meedoen, dan telt enkel de 2de challenge voor de speler die 2 keer gekozen is. Als er maar 2 spelers spelen dan moet je de blauwe kaarten waarbij je een team moet vormen vermijden. Je kan ook gewoon als teams spelen, dan wisselen de spelers voor elke opdracht af.


Als 2 spelers samen hun 10de uitdaging halen (als team of alleen), dan trekken deze nog een gele kaart om te bepalen wie uiteindelijk wint.


Geniet van het leuke partyspel en als je je vaardigheden wil tonen aan anderen mag je dit zeker doen door #superskills of tag @superskillsgame. Je kan je fantastische shots, je grappige stunts of het geweldige enthousiasme waarmee je je vaardigheden test, delen.


Sommige uitdagingen zijn al moeilijker dan andere, maar laat je volledig gaan bij alle uitdagingen en probeer ze allemaal tot een goed einde te brengen. Lukt het een keer niet, laat je zeker niet hangen en ga ervoor bij de volgende uitdaging. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt om de uitdagingen uit te voeren. Veel succes ermee.


Dit spel werd geschonken door The world game en kan vanaf januari gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers: 2 – 10
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Speelduur: 30 – 60 minuten

Reacties

Populaire posts