Don't drop the soap: deathrow


Don't drop the soap is al enige tijd een klassieker binnen de club. Dit partyspel voor volwassenen speelt zich af in de gevangenis en bevat naast actiekaarten (met het gekende grappig getekende artwork en dito leuzes onderaan) een aantal zeepkaarten. Doel van het spel is simpel : speel je actiekaarten kwijt door ze uit te spelen of door te geven aan je medespelers en ontsnap zo uit de gevangenis. Maar wat je ook doet, don't drop the soap ! Met andere woorden, speel nooit een zeepkaart uit ! Wie dit risico toch neemt, verliest het spel. Don't drop the soap kent geen winnaars, enkel een verliezer ! 


Het strijdtoneel breidt zich nu verder uit: met deze Deathrow Expansion speelt Don't drop the soap zich net enkel in de reguliere gevangenis af, maar ook in het gevreesde dodencellenblok. Nieuwste aanwinsten zijn onder andere de 'lockdown', 'last meal' en 'cavity search'-kaarten. En ja, net in het basisspel laat het artwork niet veel aan de verbeelding over. 


Zoals de inleiding zegt: geniet van jullie verblijf in 'deathrow', ga de strijd tegen de andere gevangenen aan en pimp het basisspel met deze leuke uitbreiding. Of laat het een mooie introductie zijn tot dit zeer amusante buitenbeentje uit onze collectie. Maar wat je ook doet, Don't drop the soap ! 

Dit spel werd geschonken door don't panic games en kan vanaf maart gespeeld worden bij Het Geel Pionneke.

Dit spel kan door leden van Het Geel Pionneke bij Lotana gekocht worden met 10% korting.

Aantal spelers: 3 - 6 spelers
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Speelduur: 5 - 15 minuten


Reacties

Populaire posts