Dungeon Drop


Verzamel je uitrusting en bereid je voor om het labyrint in te duiken. De tunnels wemelen van onnoemelijke schatten en er wordt gefluisterd dat ze worden bewoond door ongewone wezens. De schrik slaat je vast al om het hart. Daarom is di spel ook alleen geschikt voor echte stoere helden en heldinnen. Maar tussen de ongewone wezens zitten niet alleen slechteriken, er zijn er zeker ook die je goed gezind zijn. Houd je hoofd erbij als de muren verschuiven in het fakkellicht. En dan is het tijd om in de kerker te vallen...

Dungeon Drop is een snel gemakkelijk aan te leren spelletjes met een korte speelduur. Doordat de spelers telkens andere doelkaarten krijgen zit er genoeg afwisseling in verschillende potjes die er gespeeld worden. Aan het begin van het spel worden de blokjes van verschillende kleuren, die zowel de buit als de monsters in de kerker vertegenwoordigen, op tafel gegooid. Hierdoor ontstaat er een speelveld met tal van mogelijkheden. Vervolgens gebruik je de krachten van je held om de dungeon te gaan verkennen. Je unieke vaardigheden zullen goed van pas komen om de kerker te plunderen en zo een hoge score te kunnen behalen. 
Dungeon Drop is niet geschikt voor de veelspeler. Maar heb heb je 20 minuten over tot aan het volgende spel dat op tafel tevoorschijn komt, geef het dan een kans. 

Aantal spelers: 1-4
Speelduur: 20 minuten
Leeftijd: Vanaf 8 jaar

Dit spel is binnenkort te spelen bij Het Geel Pionneke

Dungeon Drop is geschonken door Phase Shift Games

Reacties

Populaire posts