Mini Escapes - The mystery of the lost cult.


Mini Escape is een nieuw type escaperoom. Je hoeft er niet voor naar buiten te gaan en je hebt er evenmin veel plek voor nodig. Door zijn formaat kan het overal mee naar toe genomen worden. Jou zou bijvoorbeeld een spelletje kunnen doen op een goudgeel strand, zittend onder een palmboom met een kokosnoot in de hand. Maar, er zit wel een addertje onder het gras. Zorg wel dat je op dit betoverende strand beschikt over een internetverbinding, want om dit spelletje te kunnen spelen is het noodzakelijk een app te downloaden. Dus ga er ontspannen voor zitten, open de app, volg de instructies en laat de tandwielen draaien. 

Mini Escapes - The mysterie of the lost cult, bevat drie escaperooms van elk 60 minuten. Bovendien is er een opwarmrondje, van een openingsescaperoom van 30 tot 40 minuten. 
Alle drie de escaperooms zijn prima los van elkaar te spelen, maar als je ervoor kiest om ze op de juiste volgorde te ontdekken dan geeft dit een extra dimensie. Op die manier word je volledig ondergedompeld in een avontuur en ontstaat er een doorlopende verhaallijn. 


Dus twijfel niet langer. Bekijk de moeilijkheidsgraad van de scenario's op de achterzijde van de doos, verzamel je vriendengroep en scan de QR code om het spel te starten. 

Jullie maken kennis met ontdekkingsreiziger Emily Mound, wiens eerste expeditie begint op een Spaans kerkhof. Hier ontdekt ze het verhaal van Christobal Mendoza. Je zult zien dat hij duistere banden onderhoudt met een sekte. Ga samen met Emily naar drie oude tempels. Deze tempels verbergen mysterieuze uitdagingen. Als je deze uitdagingen weet te doorstaan, ontrafel je een mysterie dat al eeuwenlang begraven ligt. 

Mini Escapes - The mysterie of the lost cult, maakt deel uit van de Mini-Escape familie. 


Aantal spelers: 1-6
Leeftijd: vanaf 12 jaar
speelduur: 30-60 minuten

Dit spel is binnenkort te spelen bij Het Geel Pionneke

Mini Escapes: The Mystery of the Lost Cult is geschonken door GateOnGames


Reacties

Populaire posts