The Wall- Fatal Error


Heb je geen zin om met het slechte weer naar buiten te gaan, maar heb je wel zin in een escaperoom. Dan ligt het perfecte spelletje voor je neus. Nodig wel even nog snel een paar gasten uit, want ondanks dat je dit spelletje ook alleen kunt spelen, is het misschien makkelijker om samen te werken in een team en samen de juiste vragen te stellen. De antwoorden zijn mogelijk nog verrassender dan je van te voren bedacht had. 

In deze escaperoom van GateOneGames wordt een jonge computerprogrammeur dood aangetroffen. En jullie raden het al, het gaat hier niet om een natuurlijke dood. Want dan was jullie hulp niet echt nodig geweest. Er is dus sprake van een plaats delict. Er zijn weinig aanwijzingen te vinden in het huis van de jonge programmeur. Maar jullie hebben al wel snel door dat alle verdachten iets te verbergen hebben. Het is zaak om elk detail onder de loep te nemen en toch zeker niets over het hoofd te zien. Elk stukje bewijsmateriaal en elke getuigenverklaring moet professioneel geanalyseerd worden om tot een goede oplossing van dit mysterie te komen. Op een andere manier is het niet mogelijk om achter de waarheid te komen. Maar zal de uitkomst ook zo zijn als jullie hebben bedacht? Dat is altijd maar weer de vraag. Twijfel niet en begin aan de analyse. 


Kun je er geen genoeg van krijgen van het ontrafelen van de mysteries Dan liggen er nog twee uitdagingen in deze serie voor je klaar. The Wall- Fatal Error maakt namelijk deel uit van een trilogie.  Drie onderzoekende spelletjes, die je aan de tafel gekluisterd houden totdat het mysterie opgelost is en jullie niet met onopgeloste zaken achterblijven. 


Aantal spelers: 1-6
Leeftijd: Vanaf 16 jaar
Speelduur: 45 minuten

Dit spel is binnenkort te spelen bij Het Geel Pionneke

The Wall- Fatal Error is geschonken door GateOneGames

Reacties

Populaire posts